Слідкуйте за новими надходженнями літератури до відділу краєзнавчої літератури і бібліографії в рубриці "Що читати про край"

пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.

Література про Одеську область за 2017 рік

Література про Одеську область за 2017 рік: наук.-допоміжн. бібліогр. покажч. // Департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одес. облдержадмін.; Одес. обл. універс. наук. б-ка ім. М. Грушевського; від. краєзнавч. літ.; [підгот. Т.О. Андросова ; бібліогр. матеріали підгот. : Т.С. Ступаченко, А.В. Діденко ; комп’ют. набір Т.С. Ступаченко ; ред. Т.О. Андросова.; відп. за вип. О.А. Булгакова]. – Одеса, 2019. – 475 с.





Відділом краєзнавчої літератури і бібліографії Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Грушевського з 1958 року видається науково-допоміжний покажчик "Література про Одеську область за _____ рік". 
До покажчика "Література про Одеську область за 2017 рік" увійшли матеріали з місцевої преси. Література, що не увійшла у цей покажчик, є у краєзнавчій картотеці. Довідковий розділ складають "Іменний покажчик", "Географічний покажчик" та "Перелік періодичних видань, публікації з яких увійшли в даний випуск".



Немає коментарів:

Дописати коментар

. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...