Слідкуйте за новими надходженнями літератури до відділу краєзнавчої літератури і бібліографії в рубриці "Що читати про край"

вівторок, 14 травня 2019 р.

«Долгое эхо любви» Галини Невари



14 травня 2019 року в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського відбулась зустріч з відомою естрадною співачкою, заслуженою артисткою Казахстану і України Галиною Іванівною Невара та авторська презентація книги спогадів «Долгое эхо любви».
В своїй книзі Галина Невара розповідає про власний життєвий і творчий шлях, ділиться роздумами про честь і совість, про моральну чистоту людини, про високе і облагороджуюче почуття любові, про відданість і вірність, про вічне і сучасне, про пісні і творчість, про людські долі.


Значне місце у книзі посідають спогади про зустрічі з видатною польською співачкою Анною Герман, творчою спадкоємицею якої є Галина Невара, з її рідними і близькими, про участь у концертах пам’яті А. Герман поряд з провідними майстрами естрадного мистецтва.


У книзі наведено унікальні документи з особистого архіву співачки — листи, рецензії, фотографії, статті і вірші, присвячені Г. Невара.
Теплі слова привітання пролунали на честь Галини Іванівни від краєзнавця і журналіста Олександра Галяса, завідувача відділу культури газети «Вечерняя Одесса» Тіни Арсеньєвої, завідувача відділу мистецтв ОННБ Тетяни Щурової, головного редактора альманаху «Мориа» Геннадія Кацена.
Галина Невара разом з головним редактором альманаху «Мориа» Геннадієм Каценом

Гості заходу

Автограф-сесія

Фото на згадку

Присутні стояли в черзі, щоб отримати книгу з автографом та із задоволенням фотографувались.
Дякуємо за фото Семену Чубатому та Світлані Чернявській.

Всі фото ТУТ

Інформація про захід висвітлена в новинах ТК «Южная волна».


Немає коментарів:

Дописати коментар

. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...