Слідкуйте за новими надходженнями літератури до відділу краєзнавчої літератури і бібліографії в рубриці "Що читати про край"

середу, 15 квітня 2015 р.

Книжковий вірус: цикл передач обласного радіо до 140-річчя Одеської ОУНБ ім. М. Грушевського


Шановні мешканці Одещини!
Сама народна наукова обласна бібліотека імені Михайла Грушевського, що знаходиться на розі вулиць Троїцької та Преображенської, готується зустріти в червні своє 140-річчя.
Для людини це багато, для бібліотеки, мабуть, ще дитсадкові дитинство, бо бібліотека – категорія вічності.Маємо впевненість, що кожен з вас колись користувався документами з фонду нашої бібліотеки: в реальному або у віртуальному часі, був відвідувачем наших заходів, мимохідь подивився у вікна, що світяться, коли вже на вулиці зимова ніч.
Кожен з одеситів знає, що на Вас завжди чекають доброзичливі і ерудовані бібліотекарі, чекають в теплому, відкритому домі, що є територією спілкування, територією єднання.
Ми запрошуємо всіх на цикл оповідей про бібліотеку на тлі історії нашого рідного міста в циклі радіопередач обласного радіо "Книжковий вірус".Ми вдячні самому популярному ефіру області! 
Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до нашого свята!З повагою до кожного мешканця Одещини,
Дирекція і весь колектив.



"Моя бібліотека – моя віра, надія, любов на все життя", – це глибинне почуття супроводжує кожного бібліотекаря, який пов’язав свою долю з великим досягненням людства на ім’я Бібліотека. Кожну з передач ми присвятимо окремим сторінкам життя нашої обласної.



Зустріч 1. Про історію створення бібліотеки: від Бібліотеки прикажчиків-євреїв до сьогодення.
Слухати




Зустріч 2. Про книжкові багатства "Екслібриси: історія бібліотеки на титульному аркуші книги" та про людське багатство – про тих, хто присвятив бібліотеці свій розум, талант, небайдужість та майстерність
Слухати




Зустріч 3. Про бібліотеку, що стала серцем громади і центром спілкування.







Зустріч 4. Про бібліотечне сьогодення під девізом "Бібліотека – діалог, культура, мир".









Немає коментарів:

Дописати коментар

. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...