Слідкуйте за новими надходженнями літератури до відділу краєзнавчої літератури і бібліографії в рубриці "Що читати про край"

четвер, 28 серпня 2014 р.

с. Владичень - останній пункт у визволені Одеської області від німецько-фашистських загарбників

27 серпня 2014 року у відділі краєзнавчої літератури і бібліографії Одеської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Грушевського відбулася літературна година, присвячена 70-річчю визволення с. Владичень Болградського району, яке стало останнім пунктом у визволені Одеської області від німецько-фашистських загарбників.
Під час заходу висвітлювались основні етапи бойових дій та діяльність партизан на території Одеської області з 22 червня 1941 року по 27 серпня 1944 року – дня повного звільнення від фашистських загарбників, а також про тяжке життя та важку працю в окупованих селах, знущання над мешканцями та втрати, які були нанесені окупантами соціальному та економічному стану області.
В рамках заходу була презентована книжкова виставка, яка розкриває історію Одеської області в роки Другої Вітчизняної війни, а також висвітлює імена воїнів-визволителів нашого краю.

На фото: Діденко А.В., бібліотекар відділу



На фото: Документи, представлені на виставці


Немає коментарів:

Дописати коментар

. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...