Слідкуйте за новими надходженнями літератури до відділу краєзнавчої літератури і бібліографії в рубриці "Що читати про край"

пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Нові книги про Одещину за 2012-2013 роки

Нові книги про Одещину за 2012-2013 роки [Текст] : бібліогр. покажч. / Упр. культури і туризму, національностей та релігій Одес. облдержадмін. ; Одес. обл. універс. наук. б-ка ім. М. Грушевського ; від. краєзнавч. літ. і бібліогр. ; [підгот. Т. О. Андросова ; комп'ют. набір А. В. Діденко, О. М. Ласкевич ; верстка, худож. оформ. та редагув. О. М. Ласкевич ; відп. за вип. Т. М. Полянко]. – О., 2014. – 32 с. ; 15×21. – (Що читати про край ; вип. 9-10). – 40 прим. : б.ц.
Одеська ОУНБ ім. М. Грушевського як головне сховище краєзнавчої літератури відіграє важливу роль у збереженні та розповсюдженні інформації про видання краю.
Бібліотека продовжує видання серії "Що читати про край".
Бібліографічний покажчик "Нові книги про Одещину" відображає надходження нової краєзнавчої літератури у 2012-2013 роках до фондів бібліотеки.
Структура покажчика побудована за систематичним принципом і складається з 17 розділів.
В межах розділів описи розташовані за алфавітом.
Для зручності користування покажчиком складено довідковий апарат, який містить іменний покажчик, алфавітний покажчик назв видань та покажчик видавництв області.
Сподіваємось, що покажчик сприятиме інформаційному забезпеченню діяльності видавництв, знайде свого читача і буде корисним джерелом інформації для всіх, хто цікавиться літературою рідного краю.
Відбір літератури закінчено станом на 1 жовтня 2014 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...