Слідкуйте за новими надходженнями літератури до відділу краєзнавчої літератури і бібліографії в рубриці "Що читати про край"

вівторок, 30 січня 2018 р.

Творча зустріч з Іриною Лобусовою

30 сiчня 2018 р. в ОУНБ ім. М. Грушевського відбулась презентація нових книг Ірини Лобусовой – професійного журналіста, письменника і кіносценариста – «Королевы Привоза» і «Подземелье призраков Аккермана».
Ірина Лобусова представляє нові книги

З перших сторінок «Королевы Привоза» ми потрапляємо в Одесу 20-х років ХХ століття. На тлі подій розповідається про історію виникнення одеського Привозу і описуються реальні факти, що відбувались в нелегкий для Одеси час: хвиля єврейських погромів і нальоти банди отамана Григор'єва. Як у попередніх книгах, головними героями виступають слідчий Володя Сосновський і його дівчина Тетяна.
Про зачаровану історію стародавньої держави Тіра і Білгород-Дністровської фортеці ми дізнаємося з роману «Подземелье призраков Аккермана». Автор піднімає завісу над особистим життям головної героїні. Володя Сосновський йде на призначену йому зустріч і зникає. Таня, розшукуючи коханого, знаходить свого батька і дізнається страшну таємницю Аккерманської фортеці ... Також в цьому творі описується логічне завершення життя знаменитого одесита Мішки Япончика.
Гості зустрічі

Під час заходу

Під час заходу

Під час заходу

Немає коментарів:

Дописати коментар

. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...