Слідкуйте за новими надходженнями літератури до відділу краєзнавчої літератури і бібліографії в рубриці "Що читати про край"

середу, 12 грудня 2018 р.

«Пантеон Одеси»: презентація багатосерійного історико-публіцистичного фільму

12 грудня 2018 року в Одеській ОУНБ ім. М. Грушевського відбувся  прем’єрний показ 1, 2 та 3 серій багатосерійного історико-публіцистичного фільму «Пантеон Одеси».
Автор фільму режисер Ігор Козлов-Петровський.
Автор фільму режисер Ігор Козлов-Петровський

Продюсери: Андрій Осіпов, Евеліна Сергієва.
В обговоренні фільму взяли участь краєзнавці І.В. Арутюнова та В.В. Шерстобітов.
Один з авторів проекту І.В. Арутюнова

Одному з найстаріших одеських кладовищ – 2-му Християнському – час відлічує вже півтори сотні років. Тут покояться люди, винаходи і відкриття яких відомі у всьому світі; герої-солдати ратних битв, що зійшли у небуття; видатні артисти, музиканти, моряки.
Новий проект «Пантеон Одеси» кінорежисера Ігоря Козлова-Петровського повертає нашим сучасникам пам’ять про видатних одеситів, які жили, творили і залишили свій слід в історії  Південної Пальміри. Автори проекту вирішили розповісти сучасникам правдиві історії, пов’язані з видатними одеситами, чий прах покоїться на 2-му Християнському кладовищі…
Організатори заходи: Одеська кіностудія, кінокомпанія «Південь-фільм» за підтримки департаменту культури та туризму Одеської міської ради та Одеської регіональної організації Спілки журналістів України.

Гості заходу

Показ наступних серій відбудеться 19 грудня о 16.00 на Одеській кіностудії.



Немає коментарів:

Дописати коментар

. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...